Wakacje w Indonezji z prywatnym przewodnikiem
  • Makassar restauracja
  • kulinar
  • P1150455
  • P1150454
  • DSC02448
  • Indonesian traditional bali food
  • DCIM100GOPROGOPR6160.
  • 20160827_182802
  • IMG_1893

Kuchnia indonezyjska słynie z bogactwa aromatycznych przypraw, poławianych  w oceanie świeżych owocach morza oraz lokalnie uprawianym na polach ryżu. Wakacje kulinarne. Odkryj jeden z tysiąca owoców, których nowe smaki zaskakują i zniewalają kubki smakowe. Zapomnij o żywieniowej rutynie, i przeżywaj każdy posiłek jak ucztę, zasmakuj w kuchni azjatyckiej. Jeśli lubisz gotować a przede wszystkim dobrze zjeść ta oferta jest dla Ciebie. Nauki gotowania, lokalne targi, 100 sposobów przyrządzenia "Nasi goreng"(smażonego ryżu) na długo zapadną Ci w pamięć a rosół już nigdy nie będzie smakować bez dodatku trawy cytrynowej;) Daj się ponieść aromatom Indonezji, w najprostszym i najekskluzywniejszym wydaniu.

Komentarze zablokowane.

Wypełnij formularz